završni rad
Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu

Rihtarić, Elena
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Rihtarić, E. (2024). Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897

Rihtarić, Elena. "Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897

Rihtarić, Elena. "Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897

Rihtarić, E. (2024). 'Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897

Rihtarić E. Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897

E. Rihtarić, "Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.