Veleučilište u Šibeniku Odjel studija menadžmenta i turizma
Citirajte ovaj rad
Škugor, L. (2024). Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor, L. (2024). 'Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 15.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
Škugor L. Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2024 [pristupljeno 15.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376
L. Škugor, "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376