završni rad
Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu

Škugor, Lucija
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Škugor, L. (2024). Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor, L. (2024). 'Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 15.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor L. Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2024 [pristupljeno 15.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

L. Škugor, "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.