undergraduate thesis
Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu

Škugor, Lucija
Šibenik University of Applied Sciences
Management

Cite this document

Škugor, L. (2024). Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu (Undergraduate thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor, Lucija. "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu." Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor, L. (2024). 'Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu', Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 08 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Škugor L. Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu [Undergraduate thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2024 [cited 2024 October 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

L. Škugor, "Funkcionalna hrana kao novi trend u turizmu", Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:682376

Please login to the repository to save this object to your list.