specijalistički diplomski stručni
Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ"
APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“

Tomasović, Zora
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Tomasović, Z. (2019). Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“ (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović, Zora. "Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović, Zora. "Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović, Z. (2019). 'Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović Z. Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“ [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Z. Tomasović, "Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.