Veleučilište u Šibeniku Odjel studija menadžmenta i turizma
Citirajte ovaj rad
Munta, P. (2020). PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“ (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta, Petar. "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta, Petar. "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta, P. (2020). 'PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta P. PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“ [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2020 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
P. Munta, "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483