Munta, P. (2020). PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“ (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta, Petar. "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“." Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta, Petar. "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“." Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta, P. (2020). 'PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“', Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 06 July 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
Munta P. PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“ [Undergraduate thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2020 [cited 2022 July 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483
P. Munta, "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM PEKARNE „SPAQI“", Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:592483