specijalistički diplomski stručni
Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ"
APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“

Zora Tomasović (2019)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Citirajte ovaj rad

Tomasović, Z. (2019). Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“ (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović, Zora. "Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović, Zora. "Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović, Z. (2019). 'Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Tomasović Z. Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“ [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973

Z. Tomasović, "Primjena dobre proizvođačke prakse : Poslovanje u skladu s HACCP-om studentske menze "SKVUŠ" : APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE:MANAGMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF STUDENT CANTINE „SKVUŠ“", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:189973