Raič Grubač, T. (2015). Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470
Raič Grubač, Tanja. "Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470
Raič Grubač, Tanja. "Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470
Raič Grubač, T. (2015). 'Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470
Raič Grubač T. Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470
T. Raič Grubač, "Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470