Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana

Tina Leskur (2015)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Citirajte ovaj rad

Leskur, T. (2015). Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299

Leskur, Tina. "Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299

Leskur, Tina. "Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299

Leskur, T. (2015). 'Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299

Leskur T. Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299

T. Leskur, "Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299