specijalistički diplomski stručni
Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone

Ivana Jurić (2015)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Citirajte ovaj rad...

Jurić, I. (2015). Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, I. (2015). 'Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić I. Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

I. Jurić, "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115