Jurić, I. (2015). Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115
Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115
Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115
Jurić, I. (2015). 'Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115
Jurić I. Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115
I. Jurić, "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115