prikaz prve stranice dokumenta Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone

Jurić, Ivana
Polytechnic of Sibenik
Management

Cite this document

Jurić, I. (2015). Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone (Master's thesis). Šibenik: Polytechnic of Sibenik. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, I. (2015). 'Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 09 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić I. Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2015 [cited 2023 June 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

I. Jurić, "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Please login to the repository to save this object to your list.