master's thesis
FOOD PREPARATION METHODS ACCORDING TO HACCP STANDARDS IN CONFECTIONARY DURING A TOURIST SEASON

Ivana Jurić (2015)
Polytechnic of Sibenik
Management
Cite this document...

Jurić, I. (2015). Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, I. (2015). 'Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 20 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić I. Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2015 [cited 2019 February 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

I. Jurić, "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115