prikaz prve stranice dokumenta Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone

Jurić, Ivana
Šibenik University of Applied Sciences
Management

Cite this document

Jurić, I. (2015). Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone (Master's thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, Ivana. "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić, I. (2015). 'Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone', Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 22 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Jurić I. Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone [Master's thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2015 [cited 2024 April 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

I. Jurić, "Metode obrade hrane prema standardima HACCP-a u slastičarstvu tijekom turističke sezone", Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:573115

Please login to the repository to save this object to your list.