Šlogar, R. (2022). Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916
Šlogar, Roberta. "Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916
Šlogar, Roberta. "Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916
Šlogar, R. (2022). 'Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916
Šlogar R. Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2022 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916
R. Šlogar, "Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916