prikaz prve stranice dokumenta POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH

Šarić, Petra
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Šarić, P. (2015). POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459

Šarić, Petra. "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459

Šarić, Petra. "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459

Šarić, P. (2015). 'POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459

Šarić P. POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459

P. Šarić, "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.