Šarić, P. (2015). POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH (Master's thesis). Šibenik: Polytechnic of Sibenik. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić, Petra. "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić, Petra. "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić, P. (2015). 'POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 22 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić P. POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2015 [cited 2023 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
P. Šarić, "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459