prikaz prve stranice dokumenta Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka

Pastuović, Anđela
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Pastuović, A. (2018). Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, Anđela. "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, Anđela. "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, A. (2018). 'Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 30.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović A. Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2018 [pristupljeno 30.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

A. Pastuović, "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.