Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
FOOD VALUATION OF MEAT AND HIS IMPORTANCE IN THE HUMAN'S LIFE

Anđela Pastuović (2018)
Polytechnic of Sibenik
Management
Cite this document

Pastuović, A. (2018). Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, Anđela. "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka." Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, Anđela. "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka." Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, A. (2018). 'Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka', Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 20 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović A. Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka [Undergraduate thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2018 [cited 2019 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

A. Pastuović, "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka", Undergraduate thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610