Veleučilište u Šibeniku Odjel studija menadžmenta i turizma
Citirajte ovaj rad
Barišić, K. (2018). Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798
Barišić, Kristijan. "Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798
Barišić, Kristijan. "Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798
Barišić, K. (2018). 'Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798
Barišić K. Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2018 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798
K. Barišić, "Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798