specijalistički diplomski stručni
Inovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta

Tanja Raič Grubač (2015)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Podaci o radu
NaslovInovativna gastronomska ponuda s osvrtom na riblji restoran Fešta
AutorTanja Raič Grubač
Voditelj/MentorMili Razović (mentor)
Sažetak rada
U radu je obrađena tema društveno odgovornog poslovanja i inoviranja gastronomske ponude s osvrtom na riblji restoran „Fešta“ na otoku Žutu, Kornati. Obzirom na važnost društveno odgovornog poslovanja i inovacija za uspjeh poduzeća, u radu se analizira poslovanje navedenog restorana, s posebnim osvrtom na promociju, društveno odgovorno poslovanje, inovacije u gastronomiji, događanja i unapređenje tehnologije. Govoreći o restoranu Fešti kroz sve navedene stavke, može se reći da Fešta izvrsno balansira kombinaciju potonje navedenih stavki, te svoje poslovanje čini veoma uspješnim, bez obzira na njezin specifičan geografski položaj.
Ključne riječiinovacija gastronomija riblji restoran Fešta
Naslov na drugom jeziku (engleski)INNOVATIVE GASTRO OFFER WITH REGARD TO FISH RESTAURANT "FEŠTA"
Povjerenstvo za obranuAna Udovičić
Nikolina Gaćina
Mili Razović
Ustanova koja je dodijelila akademski/stručni stupanjVeleučilište u Šibeniku
Ustrojstvena jedinica niže razineMenadžment
MjestoŠibenik
Država obraneHrvatska
Znanstveno područje, polje, granaDRUŠTVENE ZNANOSTI
Ekonomija
Marketing
Vrsta studijastručni
Stupanjspecijalistički diplomski
Naziv studijskog programaMenadžment
Akademski / stručni nazivstručni/a specijalist/specijalistica menadžmenta
Kratica akademskog / stručnog nazivaSruč.spec.oec.
Vrsta radaspecijalistički diplomski stručni
Jezik hrvatski
Datum obrane2015-11-12
Sažetak rada na drugom jeziku (engleski)
In this paper the main issue is corporate social responsibility and innovation of gastronomy with emphasis on seafood restaurant "Fešta" on the island of Žut, national park Kornati . Regarding the importance of corporate social responsibility and innovation for the success of the company, this paper analyzes the business of the restaurant “Fešta”, with a special emphasis on the promotion , corporate social responsibility , innovation in gastronomy, events and improving technology . Speaking of the restaurant, through all of these things, it can be said that the restaurant has an excellent balance and combination of the mentioned things , as well as they make their business to be very successful , regardless of its specific geographical location.
Ključne riječi na drugom jeziku (engleski)innovation gastronomy fish restaurant
Vrsta resursatekst
Prava pristupaRad dostupan samo djelatnicima i studentima matične ustanove
Uvjeti korištenja radahttp://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
URN:NBNhttps://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:647470
PohranioNives Paškov Milošević