Veleučilište u Šibeniku Odjel studija menadžmenta i turizma
Citirajte ovaj rad
Luša, L. (2016). VAŽNOST BIJELE RIBE U PREHRANI ČOVJEKA (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:245985
Luša, Lucia. "VAŽNOST BIJELE RIBE U PREHRANI ČOVJEKA." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:245985
Luša, Lucia. "VAŽNOST BIJELE RIBE U PREHRANI ČOVJEKA." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:245985
Luša, L. (2016). 'VAŽNOST BIJELE RIBE U PREHRANI ČOVJEKA', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:245985
Luša L. VAŽNOST BIJELE RIBE U PREHRANI ČOVJEKA [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:245985
L. Luša, "VAŽNOST BIJELE RIBE U PREHRANI ČOVJEKA", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:245985