prikaz prve stranice dokumenta Restrikcije u prehrani u turizmu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Restrikcije u prehrani u turizmu

Grgurica, Iva
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Grgurica, I. (2021). Restrikcije u prehrani u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:359900

Grgurica, Iva. "Restrikcije u prehrani u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:359900

Grgurica, Iva. "Restrikcije u prehrani u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:359900

Grgurica, I. (2021). 'Restrikcije u prehrani u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:359900

Grgurica I. Restrikcije u prehrani u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:359900

I. Grgurica, "Restrikcije u prehrani u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:359900

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.