Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro

Lara Jurišić (2019)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Citirajte ovaj rad

Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 19.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 19.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.