Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334