Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 27 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2019 [cited 2021 January 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334