Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
USE OF COLD CHAIN ON THE EXAMPLE OF THE „ZRNO BIO BISTRO“ RESTAURANT

Lara Jurišić (2019)
Polytechnic of Sibenik
Management
Cite this document

Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 22 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2019 [cited 2019 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334