Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Master's thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Master's thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334
L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334