Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI

Tina Blažev (2019)
Veleučilište u Šibeniku
Citirajte ovaj rad

Blažev, T. (2019). VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, Tina. "VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, Tina. "VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, T. (2019). 'VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev T. VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

T. Blažev, "VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848