Veleučilište u Šibeniku Odjel studija menadžmenta i turizma
Citirajte ovaj rad
Delabarbara, D. (2019). PRIMJENA DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE U POSLOVANJU S HRANOM - STUDIJA SLUČAJA: RESTORAN ROKO (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:243671
Delabarbara, Daniela. "PRIMJENA DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE U POSLOVANJU S HRANOM - STUDIJA SLUČAJA: RESTORAN ROKO." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:243671
Delabarbara, Daniela. "PRIMJENA DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE U POSLOVANJU S HRANOM - STUDIJA SLUČAJA: RESTORAN ROKO." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:243671
Delabarbara, D. (2019). 'PRIMJENA DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE U POSLOVANJU S HRANOM - STUDIJA SLUČAJA: RESTORAN ROKO', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:243671
Delabarbara D. PRIMJENA DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE U POSLOVANJU S HRANOM - STUDIJA SLUČAJA: RESTORAN ROKO [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:243671
D. Delabarbara, "PRIMJENA DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE U POSLOVANJU S HRANOM - STUDIJA SLUČAJA: RESTORAN ROKO", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:243671