završni rad
Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka

Anđela Pastuović (2018)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Citirajte ovaj rad...

Pastuović, A. (2018). Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, Anđela. "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, Anđela. "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović, A. (2018). 'Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

Pastuović A. Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2018 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610

A. Pastuović, "Prehrambena vrijednost mesa i njegova važnost za zdravlje čovjeka", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:891610