završni rad
Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji

Barišić, Kristijan
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Barišić, K. (2018). Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798

Barišić, Kristijan. "Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798

Barišić, Kristijan. "Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798

Barišić, K. (2018). 'Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798

Barišić K. Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2018 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798

K. Barišić, "Eno-gastronomska tradicija i biznis u Šibensko-kninskoj županiji", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:984798

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.