Šarić, P. (2015). POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH (Master's thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić, Petra. "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić, Petra. "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić, P. (2015). 'POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH', Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 30 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
Šarić P. POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH [Master's thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2015 [cited 2024 October 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459
P. Šarić, "POSLOVANJE SUBJEKTA ZA PROIZVODNJU I PRIPREMU HRANE PREMA NAČELIMA HACCP SUSTAVA - PRIMJER PODUZEĆA ISTRAGRAFIKA I ECO WASH", Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:248459