Hamer, M. (2015). INOVACIJE I INOVATIVNA PONUDA U GASTRONOMIJI (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:344875
Hamer, Marija. "INOVACIJE I INOVATIVNA PONUDA U GASTRONOMIJI." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:344875
Hamer, Marija. "INOVACIJE I INOVATIVNA PONUDA U GASTRONOMIJI." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:344875
Hamer, M. (2015). 'INOVACIJE I INOVATIVNA PONUDA U GASTRONOMIJI', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:344875
Hamer M. INOVACIJE I INOVATIVNA PONUDA U GASTRONOMIJI [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:344875
M. Hamer, "INOVACIJE I INOVATIVNA PONUDA U GASTRONOMIJI", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:344875