Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA

Martina Šimić (2015)
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment
Citirajte ovaj rad

Šimić, M. (2015). SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635

Šimić, Martina. "SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635

Šimić, Martina. "SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635

Šimić, M. (2015). 'SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635

Šimić M. SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635

M. Šimić, "SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635