Sladić, A. (2017). GASTRONOMSKA PONUDA AUTOHTONE HRANE NA OTOKU KORNAT (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:697578
Sladić, Ana. "GASTRONOMSKA PONUDA AUTOHTONE HRANE NA OTOKU KORNAT." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:697578
Sladić, Ana. "GASTRONOMSKA PONUDA AUTOHTONE HRANE NA OTOKU KORNAT." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:697578
Sladić, A. (2017). 'GASTRONOMSKA PONUDA AUTOHTONE HRANE NA OTOKU KORNAT', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:697578
Sladić A. GASTRONOMSKA PONUDA AUTOHTONE HRANE NA OTOKU KORNAT [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2017 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:697578
A. Sladić, "GASTRONOMSKA PONUDA AUTOHTONE HRANE NA OTOKU KORNAT", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:697578