Radovčić, M. (2023). Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891
Radovčić, Mirko. "Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891
Radovčić, Mirko. "Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891
Radovčić, M. (2023). 'Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891
Radovčić M. Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2023 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891
M. Radovčić, "Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891