prikaz prve stranice dokumenta Novi trendovi u prehrani u turizmu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Novi trendovi u prehrani u turizmu

Piližota, Ena
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Piližota, E. (2021). Novi trendovi u prehrani u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506

Piližota, Ena. "Novi trendovi u prehrani u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506

Piližota, Ena. "Novi trendovi u prehrani u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506

Piližota, E. (2021). 'Novi trendovi u prehrani u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506

Piližota E. Novi trendovi u prehrani u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506

E. Piližota, "Novi trendovi u prehrani u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.