Piližota, E. (2021). Novi trendovi u prehrani u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506
Piližota, Ena. "Novi trendovi u prehrani u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506
Piližota, Ena. "Novi trendovi u prehrani u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506
Piližota, E. (2021). 'Novi trendovi u prehrani u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506
Piližota E. Novi trendovi u prehrani u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506
E. Piližota, "Novi trendovi u prehrani u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:133506