prikaz prve stranice dokumenta Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu

Radovčić, Mirko
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Radovčić, M. (2023). Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891

Radovčić, Mirko. "Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891

Radovčić, Mirko. "Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891

Radovčić, M. (2023). 'Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891

Radovčić M. Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2023 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891

M. Radovčić, "Prednosti Nutri score deklariranja hrane pri odabiru namirnica u ugostiteljstvu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:016891

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.