Veleučilište u Šibeniku Odjel studija menadžmenta i turizma
Citirajte ovaj rad
Koloper, M. (2023). Primjena klica i mikrozelenja u ugostiteljstvu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:684345
Koloper, Mirna. "Primjena klica i mikrozelenja u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:684345
Koloper, Mirna. "Primjena klica i mikrozelenja u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:684345
Koloper, M. (2023). 'Primjena klica i mikrozelenja u ugostiteljstvu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:684345
Koloper M. Primjena klica i mikrozelenja u ugostiteljstvu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:684345
M. Koloper, "Primjena klica i mikrozelenja u ugostiteljstvu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:684345