Bunčić, I. (2021). Prehrambeni aditivi u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:890932
Bunčić, Ivana. "Prehrambeni aditivi u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:890932
Bunčić, Ivana. "Prehrambeni aditivi u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:890932
Bunčić, I. (2021). 'Prehrambeni aditivi u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:890932
Bunčić I. Prehrambeni aditivi u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:890932
I. Bunčić, "Prehrambeni aditivi u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:890932