Paun, N. (2021). Ponuda funkcionalnih napitaka kao konkurentna prednost u ugostiteljstvu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:102316
Paun, Nikolina. "Ponuda funkcionalnih napitaka kao konkurentna prednost u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:102316
Paun, Nikolina. "Ponuda funkcionalnih napitaka kao konkurentna prednost u ugostiteljstvu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:102316
Paun, N. (2021). 'Ponuda funkcionalnih napitaka kao konkurentna prednost u ugostiteljstvu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:102316
Paun N. Ponuda funkcionalnih napitaka kao konkurentna prednost u ugostiteljstvu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:102316
N. Paun, "Ponuda funkcionalnih napitaka kao konkurentna prednost u ugostiteljstvu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:102316