Bašić, G. (2021). Ponuda fermentirane hrane u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262
Bašić, Gabrijel. "Ponuda fermentirane hrane u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262
Bašić, Gabrijel. "Ponuda fermentirane hrane u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262
Bašić, G. (2021). 'Ponuda fermentirane hrane u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262
Bašić G. Ponuda fermentirane hrane u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262
G. Bašić, "Ponuda fermentirane hrane u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262