prikaz prve stranice dokumenta Ponuda fermentirane hrane u turizmu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ponuda fermentirane hrane u turizmu

Bašić, Gabrijel
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Bašić, G. (2021). Ponuda fermentirane hrane u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262

Bašić, Gabrijel. "Ponuda fermentirane hrane u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262

Bašić, Gabrijel. "Ponuda fermentirane hrane u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262

Bašić, G. (2021). 'Ponuda fermentirane hrane u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262

Bašić G. Ponuda fermentirane hrane u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262

G. Bašić, "Ponuda fermentirane hrane u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:366262

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.