Dragičević, M. (2020). UTJECAJ KVALITETE NA ISKORISTIVOST KAPACITETA; PRIMJER HOTELI NA
OTOKU BRAČU (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:028898
Dragičević, Matea. "UTJECAJ KVALITETE NA ISKORISTIVOST KAPACITETA; PRIMJER HOTELI NA
OTOKU BRAČU." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:028898
Dragičević, Matea. "UTJECAJ KVALITETE NA ISKORISTIVOST KAPACITETA; PRIMJER HOTELI NA
OTOKU BRAČU." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:028898
Dragičević, M. (2020). 'UTJECAJ KVALITETE NA ISKORISTIVOST KAPACITETA; PRIMJER HOTELI NA
OTOKU BRAČU', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:028898
Dragičević M. UTJECAJ KVALITETE NA ISKORISTIVOST KAPACITETA; PRIMJER HOTELI NA
OTOKU BRAČU [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2020 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:028898
M. Dragičević, "UTJECAJ KVALITETE NA ISKORISTIVOST KAPACITETA; PRIMJER HOTELI NA
OTOKU BRAČU", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:028898