Škugor, N. (2019). UPOTREBA HACCP-A I DDD MJERA NA PRIMJERU RESTORANA KRKA BELVEDERE D.O.O. (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:516413
Škugor, Nives. "UPOTREBA HACCP-A I DDD MJERA NA PRIMJERU RESTORANA KRKA BELVEDERE D.O.O.." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:516413
Škugor, Nives. "UPOTREBA HACCP-A I DDD MJERA NA PRIMJERU RESTORANA KRKA BELVEDERE D.O.O.." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:516413
Škugor, N. (2019). 'UPOTREBA HACCP-A I DDD MJERA NA PRIMJERU RESTORANA KRKA BELVEDERE D.O.O.', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 15.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:516413
Škugor N. UPOTREBA HACCP-A I DDD MJERA NA PRIMJERU RESTORANA KRKA BELVEDERE D.O.O. [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 15.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:516413
N. Škugor, "UPOTREBA HACCP-A I DDD MJERA NA PRIMJERU RESTORANA KRKA BELVEDERE D.O.O.", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:516413