prikaz prve stranice dokumenta ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA

Jergović, Josipa
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Jergović, J. (2018). ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:099326

Jergović, Josipa. "ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:099326

Jergović, Josipa. "ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:099326

Jergović, J. (2018). 'ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:099326

Jergović J. ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2018 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:099326

J. Jergović, "ULOGA RIBE U PREHRANI ČOVJEKA", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:099326

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.