prikaz prve stranice dokumenta Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro

Jurišić, Lara
Šibenik University of Applied Sciences
Management

Cite this document

Jurišić, L. (2019). Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro (Master's thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, Lara. "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro." Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić, L. (2019). 'Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro', Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Jurišić L. Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro [Master's thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

L. Jurišić, "Održavanje hladnog lanca na primjeru restorana Zrno Bio bistro", Master's thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:997334

Please login to the repository to save this object to your list.