prikaz prve stranice dokumenta UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU

Starc, Antonijo
Veleučilište u Šibeniku
Menadžment

Citirajte ovaj rad

Starc, A. (2020). UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:729612

Starc, Antonijo. "UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:729612

Starc, Antonijo. "UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:729612

Starc, A. (2020). 'UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 31.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:729612

Starc A. UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2020 [pristupljeno 31.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:729612

A. Starc, "UPRAVLJANJE KVALITETOM U UGOSTITELJSTVU", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:729612

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.