prikaz prve stranice dokumenta ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U

Popac, Dijana
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Popac, D. (2017). ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:109871

Popac, Dijana. "ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:109871

Popac, Dijana. "ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:109871

Popac, D. (2017). 'ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:109871

Popac D. ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2017 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:109871

D. Popac, "ALTERNATIVNE NAMIRNICE U VEGANSTVU, BEZGLUTEINSKOJ PREHRANI I RAW FOOD-U", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:109871

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.