prikaz prve stranice dokumenta Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka

Šlogar, Roberta
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Šlogar, R. (2022). Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916

Šlogar, Roberta. "Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916

Šlogar, Roberta. "Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916

Šlogar, R. (2022). 'Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916

Šlogar R. Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916

R. Šlogar, "Autohtona gastro ponuda hrvatskih otoka", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:439916

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.