prikaz prve stranice dokumenta Alternativni izvori proteina u prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Alternativni izvori proteina u prehrani

Jelić, Filip
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Citirajte ovaj rad

Jelić, F. (2020). Alternativni izvori proteina u prehrani (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024

Jelić, Filip. "Alternativni izvori proteina u prehrani." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024

Jelić, Filip. "Alternativni izvori proteina u prehrani." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024

Jelić, F. (2020). 'Alternativni izvori proteina u prehrani', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024

Jelić F. Alternativni izvori proteina u prehrani [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2020 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024

F. Jelić, "Alternativni izvori proteina u prehrani", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.