Bistrović, M. (2021). Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske (Undergraduate thesis). Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović, Maja. "Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske." Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović, Maja. "Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske." Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović, M. (2021). 'Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske', Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, accessed 30 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović M. Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske [Undergraduate thesis]. Šibenik: Šibenik University of Applied Sciences; 2021 [cited 2024 October 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
M. Bistrović, "Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske", Undergraduate thesis, Šibenik University of Applied Sciences, Šibenik, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762