master's thesis
Introducing the HACCP system into business with the example of restaurant "Ivan" and fast food "Medeni" (good and bad practice)

Antonia Lelas (2019)
Polytechnic of Sibenik
Management
Cite this document

Lelas, A. (2019). UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U POSLOVANJE NA PRIMJERU RESTORANA "IVAN" I FAST FOODA "MEDENI" (PRIMJER DOBRE I LOŠE PRAKSE) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:225229

Lelas, Antonia. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U POSLOVANJE NA PRIMJERU RESTORANA "IVAN" I FAST FOODA "MEDENI" (PRIMJER DOBRE I LOŠE PRAKSE)." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:225229

Lelas, Antonia. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U POSLOVANJE NA PRIMJERU RESTORANA "IVAN" I FAST FOODA "MEDENI" (PRIMJER DOBRE I LOŠE PRAKSE)." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:225229

Lelas, A. (2019). 'UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U POSLOVANJE NA PRIMJERU RESTORANA "IVAN" I FAST FOODA "MEDENI" (PRIMJER DOBRE I LOŠE PRAKSE)', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 19 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:225229

Lelas A. UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U POSLOVANJE NA PRIMJERU RESTORANA "IVAN" I FAST FOODA "MEDENI" (PRIMJER DOBRE I LOŠE PRAKSE) [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2019 [cited 2020 January 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:225229

A. Lelas, "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U POSLOVANJE NA PRIMJERU RESTORANA "IVAN" I FAST FOODA "MEDENI" (PRIMJER DOBRE I LOŠE PRAKSE)", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:225229

Islandora Bookmark - Please login to use this feature