Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICE: MANAGEMENT WITH HACCP ON EXAMPLE OF BAKERY “MLINAR”

Matea Vukšić (2019)
Polytechnic of Sibenik
Cite this document

Vukšić, M. (2019). PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM NA PRIMJERU PEKARE MLINAR (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:429180

Vukšić, Matea. "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM NA PRIMJERU PEKARE MLINAR." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:429180

Vukšić, Matea. "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM NA PRIMJERU PEKARE MLINAR." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:429180

Vukšić, M. (2019). 'PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM NA PRIMJERU PEKARE MLINAR', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 24 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:429180

Vukšić M. PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM NA PRIMJERU PEKARE MLINAR [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2019 [cited 2019 October 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:429180

M. Vukšić, "PRIMJENA DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE: POSLOVANJE U SKLADU S HACCP-OM NA PRIMJERU PEKARE MLINAR", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:429180