master's thesis
USE OD HACCP ABD DDD MEASURES IN BAKERY INDUSTRY ON EXAMPLE OF TUŠAK D.O.O

Mihaela Matić (2019)
Polytechnic of Sibenik
Management
Cite this document

Matić, M. (2019). Primjena dobre proizvođačke prakse (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:058447

Matić, Mihaela. "Primjena dobre proizvođačke prakse." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:058447

Matić, Mihaela. "Primjena dobre proizvođačke prakse." Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:058447

Matić, M. (2019). 'Primjena dobre proizvođačke prakse', Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, accessed 23 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:058447

Matić M. Primjena dobre proizvođačke prakse [Master's thesis]. Šibenik: Polytechnic of Sibenik; 2019 [cited 2019 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:058447

M. Matić, "Primjena dobre proizvođačke prakse", Master's thesis, Polytechnic of Sibenik, Šibenik, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:058447